OLD LINE PENTUEETSPY:n jalostustoimikunnan hyväksymät old line pentueet

Imagen
Img
Old line pentueet

Monet siperianhuskya haluavat päätyvät Old Lineen, koska he mieltävät sen oikeanlaiseksi siperianhuskyksi. Viime aikoina on kuitenkin esiintynyt ikävää mainostamista, missä muita koiria väitetään mainoskikkana Old Lineiksi. Kannattaa varmistaa, että pentu todellakin on oikea Old Line, jotta saa mitä on aikonut ostaa.

Tällä sivulla tulemme kertomaan syntyneet, jalostustoimikunnan hyväksymät pentueet. Vanhemmat on silloin myös silmätarkastettu SPY:n vaatimusten mukaan silmäsairauksien varalta. Huom! Alle 2,5-vuoden ikäisille tehdyt silmätarkastukset eivät kerro todellista kuvaa koiran terveydestä koska suurin osa silmäsairauksista puhkeaa yli 2-vuotiailla koirilla. Alle 5-vuotiailla koirilla silmätarkastus on voimassa vain vuoden ja vanhemmilla 2 vuotta. SPY:n ulkopuolella silmätarkastuksia tehdään liian nuorille koirille, jotta ne näyttäisivät terveiltä, samasta syystä silmätarkastuksia ei uusita. SPY:n yhdistelmissä ei käytetä jalostukseen kliinisesti sairaita koiria tai tehdä yhdistelmiä, joissa jonkin vian tai sairauden riski on liian suuri. Esim. näistä syistä on vastuullista hankkia pentu vain SPY:n hyväksymistä yhdistelmistä.

Pentuilmoitukset
 

Ei pentuilmoituksia.

HUOM! Nykyiset Sinilumon, Huurrehelmen tai Lumenlaulun pennut eivät ole Old Linea. Ilmoitathan meille kaikista Old Linena mainostetuista koirista, jotta voimme puuttua asiaan. Old Line® on nyt myös virallisesti rekisteröity yhteisön tavaramerkki ja sitä saa käyttää vain SPY ry:n luvalla.

PENTUEET 2016

Kuuhaukun kennel
Isä: Oakridgelane Keetukka Yukon

Emä: Kuuhaukun In The Seventh Heaven
Synt. 16.02.2016

PENTUEET 2015

Kuuhaukun kennel
Isä: Kuuhaukun Leijonan Sydän
Emä: Kuuhaukun Suden Monologi
Synt. 04.08.2015

PENTUEET 2014

Kuuhaukun kennel
Isä: Kuuhaukun Sydänkäpynen
Emä: Kuuhaukun This Is It
Synt. 21.2.2014

PENTUEET 2013

Kuuhaukun kennel
Isä: Kuuhaukun Kruunaa Kaiken
Emä: Kuuhaukun Hallava Hauva
Synt. 10.12.2013

Kuuhaukun kennel
Isä: Kuuhaukun Just Do It
Emä: Kuuhaukun Jäinen Jalokivi
Synt.15.9.2013

Sinilumon kennel
(ei kasvata enää old linea)
Isä: Kuuhaukun Sydänkäpynen
Emä: Lumenlaulun Metal Music Lady
Synt. 02.08.2013

Kuuhaukun kennel
Isä: Troika's Elf Paw
Emä: Kuuhaukun Suden Saaga
Synt. 30.4.2013